[CO.WRKS] En intelligent arbetsplats för dig som vill stimulera, och utvidga ditt yrkesnätverk samtidigt som du utvecklar din verksamhet. Tid är en bristvara för de flesta, med hjälp av oss effektiviserar vi tiden, så att du kan få mer tid till annat.

Vår vision är ett verkligt samarbetsgemenskap som består av entreprenörer och andra i näringslivet, där sann framgång blir ett samhällsmål, vilket ger en miljö där kreativitet, vision, erfarenhet och motivation samlas för att skapa verklig affärsmässig och individuell framgång. Vi är ett växande samhälle av entreprenörer, proffs, startups, författare, visionärer och andra som vill ha en plats att göra bra jobb, samarbeta med likasinnade affärsmän.

På [CO.WRKS] hittar du ett komplett utbud av professionella produkter, tjänster och bekvämligheter som är utformade för att hjälpa dig att få ditt arbete effektivt och billigt. Du hittar också en medarbetande med lång erfarenhet av vinstdrivande och ideell förvaltning, nystartade företag, små företagsledning, verksamheter, utbildningsföretag och mer.

Vårt utrymme, beläget i Sollentuna, endast 15 minuter ifrån Stockholm City, Arlanda Airport & Bromma Airport. I Sollentuna hittar du en mängd olika kaféer, pubar, restauranger, bryggerier och butiker inom ett kvarter Kostnadsfri eller billig parkering finns i vårt parti, på gatan och inom ett halvt kvarter av vårt högkvarter.

Vänligen ring oss på [CO.WRKS] för en tid för en visning eller information. Vi visar dig gärna runt berättar om möjligheterna kring vårt delade kontorsutrymme på [CO.WRKS] Den smarta affärslösningen!

Leave Comment

Your email address will not be published.